top of page
Image by Maurits Bausenhart

tennisschool

prestatie & plezier

Ben jij die fanatieke, gemotiveerde tennisser die er maar geen genoeg van krijgt? Dan biedt WiTS Tennis School je de mogelijkheid om extra te trainen. Onder leiding van de ervaren trainers van WiTS Tennis kun je je nog verder ontwikkelen.

  • Prestatief tennis op niveau

  • Individueel ontwikkelingstraject

  • Training en coaching ter aanvulling op je gewone trainingen

  • Kleine groepen, privé mogelijk

  • Jeugdkampen, toernooien, clinics en trainingsdagen

  • Ervaren trainers onder leiding van Bob Witsiers

 

Voor de fanatieke tennisser

Bij de WiTS Tennis School kun je meerdere keren per week extra trainen, als aanvulling op de trainingen bij je eigen vereniging. Het maakt niet uit van welke vereniging je lid bent. Je krijgt in kleine groepen van jouw niveau training en coaching van ervaren WiTS trainers. Zij stellen voor jou een individueel ontwikkelingstraject op en zullen je daarin intensief begeleiden.

Training en coaching

De WiTS Tennis School staat onder leiding van Bob Witsiers. Samen met zijn team van WiTS Tennistrainers zet hij zijn visie neer. Alle facetten van tennis komen in het opleidingstracject aan de orde. De trainingen zijn zowel technisch als tactisch. Speciale aandacht gaat uit naar het omgaan met de druk tijdens wedstrijden. Naast deze mentale trainingen wordt er ook conditioneel getraind.

Overige activiteiten

Naast de trainingen zijn er ook WiTS Tenniskampen waarin je in een intensieve week extra getraind wordt. Het is een combinatie van veel prestatief trainen, wedstrijden spelen en natuurlijk plezier. Daarnaast zijn er speciale clinics waarop op één bepaald aspect wordt ingezoomd. Ook speelt de WiTS Tennisschool gezamenlijk diverse toernooien, inclusief begeleiding en coaching. Tijdens de WiTS Trainingsdagen kun je je talent nog verder ontwikkelen.

Prestatie en plezier

De WiTS Tennisschool is een onderdeel van WiTS Tennis, een professionele tennisorganisatie voor spelers en verenigingen. WiTS Tennis verzorgt zowel de recreatieve als prestatieve trainingen bij diverse verenigingen in de regio Oss/Uden.

Het uitgangspunt van de WiTS Tennisschool is het ontwikkelen van jonge, gemotiveerde spelers. De WiTS Tennisschool staat voor prestatie en plezier.

bottom of page