top of page
Image by Maurits Bausenhart

detachering

jullie spelers, onze zorg

Als vereniging wilt u dat alles perfect geregeld is. Geen omkijken naar de trainingen: u rekent op professionals, op betrokkenheid. WiTS Tennis werkt met enthousiaste trainers die het uiterste uit leerlingen willen halen. Of dat nu om het plezier of de prestatie gaat, het is de betrokkenheid van de trainers die het mogelijk maakt.

  • Géén werkgeverschap voor verenigingen

  • Trainers in dienst bij WiTS, dus directe, korte communicatielijnen: 1 aanspreekpunt

  • Vaste trainer per vereniging

  • Intensieve begeleiding trainers

WiTS Tennis legt grote nadruk op het begeleiden, trainen en coachen van spelers op hun eigen niveau. Zo heeft zowel de recreatieve als de prestatieve speler maximaal profijt van de trainingen.

Continuïteit gewaarborgd

Is uw trainer ziek? Dan staat er een andere WiTS trainer die precies weet met welk programma de groep bezig is. Het team van WiTS Tennistrainers werkt met weekthema’s, één van de middelen waardoor de kwaliteit van de lessen gewaarborgd wordt.

Programma op maat

Naast deze professionele tennisdetachering biedt WiTS Tennis meer. Een programma op maat voor elke vereniging. Er wordt gekeken naar welke trainers het best ingezet kunnen worden en waar precies behoefte aan is. Zo wordt er gewerkt met vaste gezichten voor de vereniging. De trainers zijn professionals met passie die onder supervisie van eigenaar Bob Witsiers de training en coaching verzorgen. Geen zorgen meer over werkgeverschap, loonlijstconstructies of belastingen: WiTS Tennistrainers zijn in loondienst bij WiTS Tennis.

Dwarsverbanden

Uw vereniging profiteert van de dwarsverbanden die WiTS Tennis legt. Met andere WiTS verenigingen worden regelmatig uitwisselingen en toernooien georganiseerd. De fanatiekste prestatieve spelers kunnen zich in de WiTS Tennisschool verder ontwikkelen.

Vaste gezichten voor uw vereniging met één aanspreekpunt. Dat communiceert makkelijk.

Beleid

Elke club heeft talenten, maar hoe bedien je die het beste? Alle WiTS Tennistrainers hebben zelf een hoog niveau en werken volgens een speciaal WiTS Tennis Talent Programma waarbij persoonlijke betrokkenheid voorop staat. Deze groep wordt ook intensief gecoached.

Naast training en coaching kan WiTS Tennis indien gewenst ook het technische beleid (verder) ontwikkelen of ondersteunen. Jeugdbeleid is een speerpunt. Jonge leden zijn van belang voor een club. WiTS Tennis heeft speciale balvaardigheidsdagen en Vriendjes Toernooien om jonge tennissers enthousiast te maken. Ook de jeugdtenniskampen zijn een groot succes.

Een vereniging bestaat ook uit andere leden. Allemaal unieke personen die veel plezier aan tennis beleven en graag beter willen worden. WiTS Tennis heeft ook speciale clinics en trainingschema's ontwikkeld voor bijvoorbeeld 50-plussers.

bottom of page