WiTS Mini-Cup najaar 2012 zeer geslaagd!

In november en december zijn er door WiTS Tennis weer vier edities van de Mini-Cup georganiseerd. De WiTS Mini-Cup is er voor de allerkleinste, jonge kinderen maken kennis met het spelen van korte wedstrijdjes.

Voor aanvang van de verschillende speeldagen kon er ingeschreven worden voor wedstrijden op mini-veld (rode baan) en ¾ veld (oranje baan). Op iedere speeldag speelde iedere deelnemer vijf wedstrijdjes tegen kinderen van verschillende verenigingen.

De eerste speeldag was op vrijdag 9 november bij LTC Uden, dit was gelijk de grootste editie met ca. 70 deelnemers! De andere dagen bij TOZ in Oss, Tennispark de Krekel in Mariaheide en TV de Broekhoek in Heesch telden ook rond de 50 deelnemers. Dit enthousiaste deelnemersveld bracht het totaal aantal deelnemers dit jaar zelfs over de 125 kinderen!

Naast dat er iedere speeldag prijzen waren voor de nummers één en twee uit de poule is er ook een totaal klassement bijgehouden over vier speeldagen. Bij de jongens is uiteindelijk Bram Bosch overall winnaar geworden en bij de meiden Carmen van Zutphen. Zij ontvangen deze week nog een gave Dunlop Backpack. Trainer Mark Voorn (LTC Uden) was namens zijn kampioenen natuurlijk dol enthousiast!

Nog veel belangrijker dan de prijzen was het enthousiasme van de kinderen om met elkaar tennis te spelen. Wij, als WiTS Tennis, zijn dan ook erg verheugd dat we hieraan een bijdrage hebben kunnen leveren. Het met elkaar spelen stond deze dagen centraal en hier werden spelers en ouders dan ook op gecoached.

Ga terug