Uitslagen stedentennis

Om 12:00 uur stond WiTS 1 Stedenteam voor de moeilijke uitwedstrijd in Vught op de baan. Tegenstander Simon Tennis. Een tegenstander van formaat. Dit bleek ook tijdens de wedstrijden, het niveau was erg hoog. Er werd door de spelers van team 1 hard gestreden maar de spelers van Simon Tennis waren bij veel wedstrijden net een maatje te groot. De einduitslag werd 13-35 in het voordeel van Simon Tennis.

Ook team twee startte om 12:00 uur op de banen van tennisscentrum Kremers hun thuiswedstrijd. Tegenstander het onbekende Orient uit Sittard. Ook dit bleek voor team 2 een tegenstander van formaat. Team 2 groeit elke wedstrijd, veel spelers spelen voor het eerst mee in de teamtennis competitie en beginnen langzamerhand hun draai te vinden. Ook hier was in de hele breedte Orient iets sterker en er vielen veel belangrijke punten de kant op van onze Limburgse tegenstanders. Veel respect ging tijdens de eindspeech uit naar Noortje Stempher, 10 jaar en voor het eerst meedoen met teamtennis in de categorie tm 12 jaar. Ze heeft zware partijen en sterke tegenstanders, maar ze blijft vechten, ze probeert haar huid zo duur mogelijk te verkopen. Niet alleen tijdens haar wedstrijden maar ook de rest van de dag is Noortje de hele dag naast de baan om haar teamgenoten aan te moedigen, een mooi voorbeeld van hoe teamtennis werkt.

Uiteindelijk verloor ook het tweede team met 18-30. Dit is nu de derde nederlaag op rij, toch is doelstelling nog steeds om ons in de 1e divisie te handhaven, de komende wedstrijden gaan we er dan ook hard voor vechten dit voor elkaar te krijgen.

 

Ga terug