Stedenteam WITS boekt 4e zege op rij

Na de eerste drie gewonnen thuiswedstrijden stond afgelopen zondag de eerste uitwedstrijd op het programma voor het WITS stedenteam. Tegenstander was de Kempen en er werd gespeeld op de indoor banen in Eersel.

Om 10:30 uur werd er verzameld in Eersel en om 11 begonnen de wedstrijden. Het team maakte meteen een vliegende start. Na 2 rondes hadden we een voorsprong van 16-0. De toon was gezet voor de rest van de dag. Naarmate de dag vorderde werden de wedstrijden spannender maar de goede start heeft het team wel vast kunnen houden.

Rond zeven uur werden de laatste punten gespeeld in de hoogste categorien. De einduitslag was 15-33, een zeer mooi resultaat.

Opvallend bij deze wedstrijd maar ook bij de vorige 3 wedstrijden is de onderlinge sfeer en het coachen van elkaar. Bij elke wedstrijd zitten er teamgenoten bij de wedstrijden te kijken, zij coachen de spelers daar waar nodig. Dit alles heeft een positieve uitwerking op de teamspirit en de uiteindelijke resultaten. Afgelopen zondag werd er na afloop hier even bij stilgestaan. Speciale aandacht ging uit naar Carlijn Stofmeel. Vanwege haar blessure heeft ze nog geen wedstrijd kunnen spelen dit jaar. Ondanks dat is Carlijn elke minuut aanwezig om het team bij te staan, zowel bij de trainingen als bij de wedstrijden. Dit is een mooi voorbeeld van de teamgeest.

Met 4 overwinningen op rij ligt Stedenteam WITS goed op koers om 1e te worden in de poule en daarmee een promotiewedstrijd af te dwingen. Dit neemt niet weg dat we nog 2 zware wedstrijden op het programma hebben staan. Met als eerste zondag 9 februari uit tegen Son. Met een goede teamspirit gaan ook deze wedstrijd tegemoet.

 

Ga terug