Start of season week

door Mark Voorn

Start of Season Week

 In de laatste week van de zomervakantie hebben de WiTS tennisschoolspelers het seizoen afgetrapt met de ‘Start of Season Week’.

Na de zomer door te hebben getraind tijdens de WiTS zomertrainingen was dit een week vol tennis en leuke activiteiten.

 De week startte met een twee uur durende training waarbij het voetenwerk centraal stond. Na afloop van de training zijn we gaan bowlen, wie weet kwam het voetenwerk hier al van pas...

 Op dag 2 trainden we verder op het voetenwerk in combinatie met tijdsnood op aanvallende ballen van de tegenstander. ’s Avonds zijn we verder gegaan met aanvallen, maar dan bij de barbecue poolparty!!

 Op de 3e en tevens laatste trainingsdag stond tactiek centraal. Een training waarbij spelers wedstrijden met tactische kaartjes speelden. Na de training zijn we verder gegaan met tactiek en wedstijden maar dan op de nieuwe padelbanen van TOZ. Voor onze spelers een nieuwe sport met een hoge FUN factor.

 In de laatste dagen van de Start of Season Week werden de spelers naar de finales begeleid bij Skinlo, De Pettelaer & Vormer. De spelers hadden met hun trainers voorbesprekingen op de puntjes op de ‘i’ te zetten en nabesprekingen om te wedstrijd te evalueren.

 De Start of Season Week was een zeer nuttige week met veel training, wedstrijden, activiteiten, finales en overwinningen. De resultaten bestonden uit 7 Toernooiwinnaars en 5 tweede plaatsen.

 De spelers zijn goed klaargestoomd voor seizoen 2018-2019 en de trainers van WiTS Tennis kijken uit naar komend seizoen.

Ga terug