Promotiewedstrijd WiTS stedenteam

Dat het WiTS stedenteam een prima seizoen achter de rug heeft, heb je de afgelopen maanden al kunnen lezen op onze site. Het hard trainen, het creeeren van het ultieme teamgevoel heeft geresulteerd in een schitterende 1e plek in de C poule van de eerste divisie.

Maar het kan nog mooier worden. Aanstaande zondag 23 maart, speelt het WiTS stedenteam haar promotiewedstrijd tegen Team Tennis Asten, doel een plek in de Eredivisie. Een tegenstander waar we de laatste jaren al een aantal keer tegen gespeeld hebben. De uitslagen lagen elke keer dicht tegen elkaar met winst aan beide kanten, dat we aan elkaar gewaagd zijn is dus een zekerheid.

Aanstaande zaterdag zal het team voor de laatste keer bij elkaar komen voor een gezamenlijke training in aanloop naar deze belangrijke wedstrijd. Voorop staat hetzelfde thema als de afgelopen wedstrijden: "Strijden". Strijdend ten onder of strijdend naar de Eredivisie.

Net als alle andere keren hopen wij op vele supporters. Zeker voor deze belangrijke wedstrijd kunnen wij alle steun gebruiken.

Jullie komen toch ook?

Hieronder volgen de details voor de wedsdtrijd:

WiTS Stedenteam - Team Tennis Asten
23 maart 2014
Start wedstrijkden: 12:00 uur

Locatie:
VTC Best
De Maas 6
Best


Namens alle spelers, trainers, begeleiders en coaches hopen wij jullie allen zondag te zien.

 

Ga terug