Mooi weer bij eerste editie WiTS Familietoernooi!

Op zondag 19 mei was het dan zover, het eerste ´WiTS Familietoernooi´ vond plaats bij Tennispark de Krekel in Mariaheide. Op een geweldig zonnige dag werd er door 12 teams gestreden voor de felbegeerde titel.

De opzet was als volgt: Families maakten teams van 4 spelers met eigen familieleden. De grote diversiteit aan spelniveaus zorgde ervoor dat er zeer gezellige en gemoedelijke wedstrijden gespeeld werden. Er werd gespeeld in twee poules van 6, waarbij binnen de poules iedereen eenmaal tegen elkaar speelden. Spelend tegen een andere familie werd er gespeeld over twee wedstrijden van 25 minuten, namelijk een eerste dubbel en een tweede dubbel. De aantal behaalde games werden aan het einde van de dag opgeteld, waaruit de volgende winnaars naar voren zijn gekomen:

Poule A

1ste plaats: Bouwmaatjes

2de plaats: Salfischberger

 

Poule B

1ste plaats: De Performers!

2de plaats: Leli

Aan het begin van de avond, na 3 uur tennissen, ging de BBQ aan voor degene die zich hiervoor in hadden geschreven. Tussen de wedstrijden door en na de wedstrijden konden de spelers lekkere stokjes saté, hamburgers, bbq worstjes en drumsticks halen!

Al met al was het een zeer geslaagde dag met mooi weer en mooie wedstrijden! Volgend jaar gaan we zeker verder met een tweede editie en kijken we of de ‘Bouwmaatjes’ en ‘De Performers!’ hun titels kunnen verdedigen!

Ga terug