Kamp Zeist

Dag 1
Zeist

Zaterdag was de dag van vertrek voor Kamp Zeist. Vol goede moed vertrokken de eerste deelnemers af naar de “Nefkens Shot Open” in Zeist. Al jarenlang een succesvol evenement voor WiTS Tennis. Moeilijk een plekje vinden was niet aan de orde want de tenten van Kamp WiTS stonden trouw aan de rand van baan 3 en 4.
De eerste arbeid was helaas niet op de tennisbaan, de tenten waren de eerste prioriteit. Niet alleen de eigen tenten moesten op poten maar dit jaar ook een grote gezamenlijke partytent “de huiskamer” werd opgezet.

En ja er werd ook getennist, aanvankelijk zouden Loek van der Linden en Bram Delisse het toernooi openen voor WiTS, echter deze laatste stond zaterdag nog in de halve finale. Zijn wedstrijd is dus verzet naar morgen. Loek van der Linden treed wel aan in de HE 5, op voorhand geen gemakkelijke partij tegen de 8e geplaatste. Dit bleek ook in de uitslag, Loek moest duidelijk nog wennen aan het gravel, de eerste pot werd verloren met 6-1 6-1.

Na het aansluiten van de stroomvoorziening werden boodschappen gedaan en op het menu stonden oerhollandse frieten. Na deze verrukkelijke maaltijd was het tijd voor de eerste gezamenlijke training. Thema: wennen aan gravel en ritme opdoen. Een uur was voldoende voor de meeste, dit omdat het erg warm was maar zeker niet minder omdat om 22:00 uur het Nederlands elftal aantrad voor haar kwartfinale tegen Costa Rica, op papier een mindere tegenstander maar wel verraderlijk. Spelers van Kamp Zeist houden zich niet alleen bezig met het analyseren van de tenniswedstrijden, want vooraf werd volop gespeculeerd over de einduitslag. En toen de wedstrijd…………………………………………………………………………….
Deze climax had niemand verwacht, en ik hoop dat deze spanning achterwege blijft op de banen of dat het dan uiteindelijk toch ook onze kant op valt.

Morgen is weer een wedstrijd dag voor een aantal WiTS Spelers:

GD 4  15:15 uur
Bram Delisse en Esther Hermans

HE 5 16:45 uur
Hans Kenens

HE 5  16:45 uur
Daan Mulder

HE 5 17:00 uur
Kristian de Rijk

HE 4  20:00 uur
Bram Delisse

Ga terug