Jeugdkamp LTC Uden

Van vrijdag tot en met zondag stond alles in het teken van tennis en fun. Want leuk, dat was het zeker!
Op vrijdag verzamelden zich 25 kinderen, bepakt  met rackets, luchtbedden en slaapzakken op het terrein van TC de Krekel in Mariaheide.  Na de ouders te hebben verzekerd dat ze in ieder geval probeerden genoeg te slapen en zich vooral in te smeren met het stralende weer kon het kamp beginnen.  Er werd veel getraind, de trainingen werden gegeven door de selectiespelers van LTC Uden. S avonds werden er pannenkoeken gegeten en speelden de kinderen het Grote Geld Spel. Super spannend en leuk.

Na een warme nacht volgden weer trainingen, een zeskamp met voetbal, rugby, atletiek en honkbal en nog meer tennis. Er werd levend stratego gespeeld en ondertussen ook nog friet gegeten. Ook het spel Ik Hou van Holland was een groot succes en de kinderen hebben over de grond gerold van het lachen.

De afsluiting van het kamp was natuurlijk een spannend toernooi met fruit tussendoor om de energie op peil te houden, want twee nachten niet slapen gaat je natuurlijk niet in de kouwe kleren zitten.

Helemaal schor, doodop maar een hele gave ervaring rijker werden de kids zondag weer opgehaald. Wat was het leuk! Volgend jaar weer!

Ga terug