Inschrijving Familietoernooi

Altijd al eens met familieleden een sportieve strijd aan willen gaan met andere familie’s? Op donderdag 29 mei 2014 organiseert WiTS Tennis een familietoernooi waar dit mogelijk is! 

Maak samen met familieleden een team van vier en geef jezelf een teamnaam. In de vorm van dubbelwedstrijden zal er tegen de andere familie’s gestreden worden en kijken we welke tennisfamilie de beste is.

Een team kan bestaan uit à Broer, zus, vader, moeder, oom, tante, neef, nicht, opa, oma, zwager, schoonzus of aanhang hiervan (1 externe, zoals héle goede vriend(in), wordt ook toegestaan). Grotere families mogen ook meerdere teams van vier personen maken.

Op deze dag zal er naast het tennissen een gezellige sfeer gecreëerd worden. Zo zal er de hele dag door lekkere muziek gedraaid worden en is er de mogelijkheid deel te nemen aan de BBQ!

Wie?: Iedereen (tennissers en niet-tennissers) ouder dan 12 jaar of minimaal KNLTB speelsterkte 7.
Waar?: Tennispark de Krekel Mariaheide
Wat?: Een familietoernooi waarbij gezelligheid en plezier voorop staan, maar prestatie zeker niet vergeten zal worden!
Wanneer?: Donderdag 29 mei 2014 van 15.00 uur tot 19.30 uur. Dit is op hemelvaartsdag!
Hoe?: Inschrijven voor 15 mei via www.witstennis.nl. Of klik hier.

Kosten: Inschrijfgeld is € 7,50 per persoon. Daarnaast kun je voor € 7,50 p.p deelnemen aan de BBQ. Geef op het inschrijfformulier aan of je hier aan deel wilt nemen.

Speelsterkte: Tennissers geven de speelsterkte op zoals op hun KNLTB pas staat, Niet-tennissers geven niveau 9 op of maken een (realistische) inschatting van eigen niveau.

 

Ga terug