5e wedstrijd Stedenteam WiTS

Ook dit keer moest het Stedenteam WiTS vroeg aantreden. 2 uur eerder dan alle thuiswedstrijden werd er om 10:00 uur begonnen met de eerste wedstrijden. Op het programma vandaag: een zware uitwedstrijd tegen Team Tennis Son.

De thuiswedstrijd tegen Son werd weliswaar gewonnen met 33-15 maar dat was geen garantie voor vandaag. Ook toen waren het spannende wedstrijden waarbij het een aantal keer onze kant op viel. Dat beloofde voldoende spanning voor vandaag.

En dat het spannend was werd ook meteen bevestigd in de jongste catergorieen. Het ging aanvankelijk gelijk op en maar na afloop van de singles hadden we een tussenstand van 11-21 in het voordeel van Son. Daar waar het thuis onze kant op viel, viel het deze keer de kant van Son op, terecht ook want er werd op hoog niveau gespeeld door beide partijen.

Ook in de dubbels was duidelijk zichtbaar dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn. De strijd ging bijna gelijk op en uiteindelijk kwam dat tot een einduitslag van 29-19, in het voordeel van Team Tennis Son.

Onddanks deze eerste nederlaag hebben we de 2e plek stevig in handen. Aankomende zondag zullen we alle zeilen bijzetten om deze 2e plek vast te houden in alweer een zware uitwedstrijd tegen Brabant Oost.

Wil je het stedenteam bijwonen bij deze laatste spannede wedstrijd, hieronder volgen de details van de laatste uitwedstrijd.

Datum:   16 feb 2014
Tijd:    10:00 uur
Locatie:       Tennishal D'n Ouwe Toren
Wijnkelderweg 7
Beek en Donk


Wij zijn jullie graag als toeschouwer tijdens onze laatste wedstrijd.
WiTS Stedenteam

 

Ga terug