4e wedstrijd Stedenteam WiTS 1

Zondag stond het stedenteam WiTS 1 voor een zware opdracht, de uitwedstrijd naar Eeckenrode, een team dat bovenaan staat in de Ere Divisie.

Om half 1 werd iedereen verwacht voor het inspelen, na een korte peptalk starten om 13 uur de wedstrijden.
In de bijlage is het wedstrijdformulier met alle uitslagen te vinden.
Twee wedstrijden die in het oog sprongen waren de ME12 2e single van Lyn Voss, een superspannende wedstrijd waarbij Lynn beide sets binnen haalde met echte winnaarsmentaliteit en goed tennis. De andere is de JE14 1e single. Hierin stond Sten Giebels. Zijn eerste set vocht hij een mooie gevecht maar zijn tegenstander was echt sterket. Maar Sten gaf niet op en met werkelijk prachtige punten en ook weer een echte winaarsmentaliteit wist hij de tweede set knap naar zicht toe te trekken.

Over de gehele dag is er knap getennist en is er veel strijd geleverd, wat resulteerde in een einduitslag van 27-11 voor het team van Eeckenrode. Ondanks het verlies een prestatie om trots op te zijn, en trots zijn we.

Aankomend weeken gaat team 2 strijden voor 1e divisie behoud in voor dit team alweer de 5e wedstrijd. De wedstrijd zal gespeeld worden op de banen van Tenniscentrum Kreemers.

Zondag 1 feb
WiTS 2 - Esther Lieveld
Aanvang 12 uur
Tenniscentrum Kreemers
Ericaweg 2, St Hubert.

Ga terug