Dag 9 Kamp Zeist

Dag 9 Kamp Zeist

Het is deze morgen toch anders, ik wacht op het geluid van op en neer geslagen tennisballen maar niets. Het is akelig stil. Dit komt omdat ik inmiddels thuis ben vannacht niet meer in Kamp Zeist geslapen heb. Het is voorbij de tenten zijn opgeruimd en het toernooi is ten einde. Toen ik mijn auto vol had en vol goede moed richting Zeist reed, weet je eigenlijk al van te voren dat voordat je met je ogen knippert dat de tijd voorbij zal vliegen. En ja hoor dan zit je weer in je auto terug en duik je weer het normale leven in.

De laatste dag staat in het teken van de finales, qau tennis dan. Voor ons begin de dag met het opruimen van Kamp WiTS. Door de inspanning van Thomas Delhez van een paar dagen eerder was de “huiskamer” goed opgeruimd. Thanks Thomas! Als een goed geoliede machine werden eerst de eigen tenten opgeruimd. Waarna na aankomst van John, eigenaar en peetvader van de huiskamer ook deze opgeruimd. Nog voor het middaguur was er niets meer te zien van het tentenkamp waar er de afgelopen week veel gebeurd is. De countouren zijn nog zichtbaar maar Kamp Zeist 2014 is niet meer.

En dan tennis:
Gisteren melde ik al dat de eerste van de twee partijen gewonnen werd. Jim en Julia wonnen de finale van de GD 5. De tweede WiTS partij werd om 3 uur gespeeld door Bram en Esther, weliswaar geen finale, het betrof een poule, maar bij winst zouden zij zeker zijn van de winst in de GD4. Het mocht zo zijn ook zij wonnen en werden daarmee winnaar de in de GD 4. Naast deze partijen stonden er nog veel meer prachtige partijen op het programma waaronder de finale van de HE1 tussen Bart Beks, 7 voudig winnaar van het Shot open, tegen de als 2e geplaatste Jesse Timmermans. Het was een bloedstollende partij over drie sets. Waar het Federer afgelopen week niet lukte om zijn achtste Wimbledon titel te pakken lukte het Bart Beks wel om voor de achtste keer het SHOT open te winnen. Tennis van zeer hoog niveau.

Tijdens de prijsuitreiking was er nog een verrassing. Elk jaar wordt er de Niek Boot trofee uitgereikt voor een speler of team dat indruk maken. Dit jaar was de winnaar onder de kampeerders, dit omdat het feit dat er gekampeerd kan worden het toernooi bijzonder maakt. Kamp Wits mocht de trofee mee naar huis nemen, we werden geprezen voor onze aanwezigheid, inzet en  enthousiasme. Een hele mooie afsluiter dus.

En dan is het toch echt ten einde, Kamp Wits verlaat het SHOT terrein, het was een prachtige week waar we allen lang naar uit hebben gekeken en wat nog een heel tijdje in onze gedachten zal blijven. De een gaat om vakantie en dan ander duikt de toernooien nog een paar weken in. Namens mij en Patrick wil ik alle deelnemers maar ook ouders bedanken voor deze fantastische week en ik hoop dat er nog velen zullen volgen.

Voordat ik de pen definitief neerleg eerst nog even dit:


Wist u dat?
 Julia Mulder met inpakken echt een onwijs groot beest in haar tennistas had.
David Gruntjes niet kon spelen vanwege een blessure en toch heel de week geweest is.
Nic Kroot makkelijk 2 pizza’s op kan.
Thomas Delhez in het donker niet zo goed ziet, gezien de blessure aan zijn oog.
Midden in de nacht een tent op zetten best makkelijk is.
Het dit jaar veel geregend heeft in Zeist.
We 1 winnaar meer hebben op het toernooi dan vorig jaar.
Kaulo: heel erg betekent
Bob niet zo graag een super tiebreak speelt maar ze wel allemaal wint
Bram Delisse nooit moe is
Esther Hermans heel goed kan lasergamen, net als Hans
Kristian, Kristian is en niet Kristiaan
Patrick bijna moest tennissen op SHOT
Daan Mulder bijna van zijn zusje gewonnen had
En dan nog 10 van die!!!!

De pen gaat neer SHOT Zeist 2014, het was geweldig!

Ga terug