Dag 2 Kamp Zeist

Dag 2

Het AD kop “Niemand verslaat Oranje”, ook de andere dagbladen melden niets anders dan Oranje, Oranje, Oranje. Mooi maar toch jammer dat er geen oog is voor de sportprestaties van de WiTS spelers uit Kamp Zeist. En dat terwijl we toch dicht tegen het KNVB trainingscomplex aan zitten. Maar goed gelukkig hebben we dit verslag waarin alle prestaties en vorderingen zullen vermelden.

Dag 2 begon vroeg in Zeist, ma een gezamenlijk ontbijt werd besloten om eerst even te pootje baden bij een meertje verderop. Gitaar mee, beachtennis mee en het ochtend vermaak was geregeld. Bij terugkomst was er nog steeds voor een training alleen na een paar intensieve zwemsprints, en even speciaal te benoemen de aanval op het wereldrecord meertje over zwemmen van Loek van der Linden, had niet iedereen de spirit om te trainen. Om 5 uur stonden de eerste wedstrijden op het programma. In de HE5 maakte Kristian de Rijk en Hans Kenens hun opwachting. Beide tegen een geplaatste spelers dus ze moesten aan de bak. Hans speelde een eerste goede set maar moest in set 2 toch zijn meerdere herkennen. Volgens de toernooileiding omdat hij zo begaan is met zijn spelers dat hij beter kon verliezen om weer te gaan begeleiden, leuk bedacht maar fixie natuurlijk.
Kristian ging het beter af, tegen een zeer jonge tegenstander wist hij met van tijd tot tijd kwalitatief goed tennis. In de Mix 4 was het de beurt aan Bram Delisse en Ester Hermans, ook voor hun was de eerste zege een feit en zijn dus een ronde dichter bij de finale.

Na het eten werd kamp Zeist weer uitgebreid met een aantal frisse nieuwe spelers. Familie van der Veen, thomas Delhez, Marieke Stempher en ook familie Mulder werd compleet door de komst van Julia. De tenten opzetten leek de enige bezigheid voor de nieuwelingen echter Bob van der Veen moest om 23 uur nog de baan voor zijn 1e ronde partij in de HE 5. Met het gehele kamp aan de rand van de baan wist Bob in de Super Tie Break 10-8 te winnen.

De avond werd gevuld met het fameuze “30 seconds”, het is lang geleden dat mijn oren zoveel informatie in 30 seconden hebben gekregen. Maar het was een leuke avond.

Morgen staat de dag in het teken van de kwalificaties voor de HE1 in de middag en de gewone wedstrijden in de avond. Een aantal spelers van Kamp Wits hebben zich ingeschreven voor de kwalificaties in de hoop toegelaten te worden. De rest van de dag staan voor volgende wedstrijden gepland:
DE 4  16:45 uur
Julia Mulder

DE 4 18:30 uur
Esther Hermans

HD 5  18:45 uur
Hans Kenens
Jim van der Veen

HE 5 18:45 uur
David Gruntjes

HD 5 21:30 uur
Thomas Delhez
Nic Kroot


HD 5 21:45 uur
Loek van der Linden  David Gruntjes
Kristian de Rijk   Bob van der Veen

Ga terug