WiTS tennis in samenwerking met Alpen Experience Hotel

Welkom bij het Alpen Experience Hotel, 

Het hotel biedt vier seizoenen per jaar een totale Alpen Experience. De prachtige omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor zowel actieve als culturele evenementen. 

Het hotel organiseert in de zomer verschillende activiteiten waar je als gast deel van uit kunt maken. Klimtochten, wandelroutes, tennislessen, golfspecials en fietstours. 

Samen de bergen in, op alle niveaus en onder begeleiding van een persoonlijke guide. 

Om onze gasten zich echt thuis te laten voelen, hebben wij alles onder één dak. Zoals onze eigen shuttle service en een volledig eigen trainers- en begeleidersteam. 

See you in the mountains!

 

Tennisarrangementen:

Tijdens jouw tennisvakantie in het Alpen Experience Hotel heb je de keuze uit een ochtend- of dagpakket.

Bij het ochtendpakket train je dagelijks twee uur in de ochtend. Het dagpakket bestaat uit twee uur training in de ochtend en anderhalf uur training in de middag.

De tennislessen worden gegeven door trainers van onze eigen WiTS Tennisschool. In de lessen komen alle elementen van het tennisspel aan bod en kijken we hoe jij deze in jouw spel het beste toe kunt passen. Naast alle praktijk op de baan worden er ook leuke, interactieve workshops georganiseerd.

Extra:

Wil jij naast tennis graag op een andere manier de bergen ontdekken? Dan hebben we een totaal programma: tennis in de ochtend en een stevige hike of peakklim in de middag. Dat kan! Laat het ons weten, dan stellen wij een mooi programma voor je samen.

Persoonlijke aandacht:

Persoonlijke aandacht is bij ons ontzettend belangrijk. Tijdens een tennisvakantie in het Alpen Experience Hotel zorgen we voor lessen op maat en op jouw eigen niveau. Voor iedere speler wordt een persoonlijk trainingsplan gemaakt. Zo hopen we dat je ook na deze week nog lang plezier hebt en geniet van jouw tennisvakantie. 

Thematrainingen:

Iedere tennisdag wordt ingevuld met een ander thema, zoals baseline en netspel. In deze week komen alle slagen aan bod, deze verschillende slagen worden gekoppeld aan alle mogelijke spelsituaties. 

Video analyse:

Middels een video analyse, maken we voor iedereen een technische analyse op maat. Hiermee kun je aan de slag in de trainingen.

Wedstrijdtraining:

Omdat trainen moet leiden tot betere resultaten in jouw wedstrijden, wordt er een speciale wedstrijdtraining georganiseerd.

Workshops:

In jouw vakantieweek staan twee leuke, interactieve workshops gepland. Tijdens deze workshops willen we onze kennis met jullie delen en koppelen we een verschillende spelsituaties aan de praktijk.

Toernooi:

Nadat je in deze week veel hebt geleerd over jouw tennisspel, is het tijd om de strijd aan te gaan! We spelen een intern toernooi, waarbij we op een leuke, gezellige wijze deze week vol beleving afsluiten.

 

Voor meer informatie over tennisreizen stuurt u een e-mail naar info@alpenexperiencehotel.nl